Molnár Tibor nyugdíjas vállalkozó

Az én szekeremre bármikor felülhetsz, a lényeg, hogy ugyan azt a nótát fújjuk!

Tibor Molnár fényképe. 

KÜLDETÉSÜNKA SUNRIDER CSALÁD POZITÍV HATÁST GYAKOROL A VILÁGRA AZÁLTAL, HOGY SEGÍT AZ EMBEREKNEK FIATALNAK ÉREZNI MAGUKAT ÉS FIATALNAK KINÉZNI, MIKÖZBEN EGYMÁST TÁMOGATVA FELSZÍNRE HOZZUK BELSŐ KÉPESSÉGEINKET

 

                                           Dr Chen üzenete!

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Álmom a Sunriderről...

 Gyerekként egy szegény családban nőttem fel Tajvanon. Mindig egy gazdag és sikeres életről álmodoztam, arról, hogy egy kastélyban fogok élni, luxushoteleket veszek, a saját repülőgépemmel utazom a világban, és hogy Rolls-Royce-ot vezetek. Az évek során minden álmomat megvalósítottam, de ma még mindig van egy nagy álmom. Egy álom, ami a Sunrider 1982-es kezdete óta bennem él: hogy mindenki lehet sikeres. Találtam egy könnyű és egyszerű módot arra, hogy segítsek az embereknek elérni a céljaikat, és szeretném ezt megosztani az egész világgal.

1975-ben az egyesült államokbeli Brigham Young Egyetemen tanultam kémiát. Feleségem visszatért Tajvanra, hogy befejezze orvosi képzését. Akkoriban olyan szegény voltam, hogy egy évig minden nap hamburgert ettem. Amikor Dee Éttermében 19 cent volt a hamburger, egy heti adagot vettem egyszerre, majd lefagyasztottam. A fagyasztott hamburgerekkel aludtam, hogy felmelegítsem őket. Gyakran tűnődtem azon, hogy valami, ami annyira egyszerű, mint a hamburger, hogy lehet ennyire népszerű és jól jövedelmező.

Hogy megértsem óriási sikerüket, tanulmányozni kezdtem, hogyan működnek a franchise rendszerek. Hamar rájöttem, hogy nem mindenki képes ebbe az üzletbe belevágni, hiszen olyan hatalmas befektetés szükséges hozzá, amit egy hozzám hasonló szegény diák nem engedhet meg magának. Arra is rájöttem azonban, hogy nem a franchise jogot megvásárló, hanem az azt értékesítő vállalat profitál a leginkább az üzletből. Aztán kidolgoztam egy koncepciót arról, hogy hogyan lehet ezt az üzleti formát mégis bárki által megvalósíthatóvá tenni. Ezt igyekszem megosztani a világgal a Sunrideren keresztül. A Sunrider egy olyan, sok millió dolláros üzlet lehetőségét kínálja, amit bárki könnyen és egyszerűen, nagy befektetés nélkül elérhet.

Mielőbb csatlakozzon hozzánk Ön is, és fedezze fel, hogy pénzt keresni egyszerű, sok pénzt keresni pedig még egyszerűbb.

Dr. Tei-Fu Chen *

A Sunrider alapítója és az Igazgatótanács elnöke

 

Egészség és Pénz!

A Sunrider egy Független Üzlettulajdonosi rendszert működtet az Egyesült Államokban, Kanadában, Izraelben, Nyugat-Európában, Magyarországon, Kelet-Európában, Oroszországban és Kelet-Ázsiában. A Sunrider Független Üzlettulajdonosok egy Sunrider termékek forgalmazására szakosodott, franchise-jellegű vállalkozás tulajdonosai. Ez az üzleti rendszer egyedülálló lehetőségként ötvözi a franchise és a közvetlen értékesítési szisztémát. 


A Sunrider Független Üzlettulajdonosi rendszer előnyei
A Sunrider több százmillió dollárt fektetett be a támogatási-rendszer, a vállalatirányítás, a gyártás és az ügyfélszolgálat fejlesztésébe.

A Sunrider Független Üzlettulajdonosi Javadalmazási Terv
Részesüljön a különleges Sunrider termékek eladásának kiskereskedelmi árréséből.

 

http://www.sunrider.com/Hng/Home

Szponzor adatai: Molnár Tibor

                         sunridertibi@gmail.com

 

 

  

Tibor Molnár fényképe.

 

 Tibor Molnár fényképe.

Üzleti kezdőkészlet

Vállalkozóknak összeállítot profi csomag. Ezek a termékek elegek ahhoz, hogy kezdeti pozitív tapasztalatot szerezzünk fogyasztásukkal. A megtapasztalással erős kötődést érhetünk el a termékekkel és az üzlettel kapcsolatban.

 

Tibor Molnár fényképe.Áfás ár

Regisztráció után a rendelés online és telefonon is leadható!

 Tel: 1 3505373

 

Ha regisztrációban segítségre van szüksége hívjon telefonon: 20 9273804

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 5
Heti: 50
Havi: 173
Össz.: 31 322

Látogatottság növelés
Oldal: Egészség-SUNRIDER
Molnár Tibor nyugdíjas vállalkozó - © 2008 - 2018 - nyugdijasokert.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »